Etusivu > Tietoja meistä

Shenzhen Hoion Lighting Co, LTD on tieteen ja teknologian yritys keskittyy LED Valosähköinen valvonnan alalla. Liittyvät tuotteet ovat: RGB-ohjain, Langaton RF-ohjain, infrapuna kauko-ohjain, LED himmennin, RGB vahvistin, SPI-ohjain, LED Audio Controller, DMX512 pääohjaimen, DMX512 dekooderi, himmennys LED-ohjain ja niin edelleen.

Meidän pitää erän huippulaatuisten johtoryhmä ja erän hi-tech ammattitaitoinen. Se onnistuu periaate (ihmisen keskeisenä), se on aina kunnioittaa, asiantuntemus ja intellektuelli, joten se on veistetty meidän erän hi-laadukkaita, erittäin taitava coordingative joukkue hyvä moraalinen ja tiukka tyyli. Joukkueen jatkuvia ponnisteluja ja jatkuvaa innovointia tekniikka kertymistä, yhtiö on voittanut luottamuksen ja tuen asiakkaat perustamisen. Noudattaa "laatutuotteita, innovoinnille, erinomainen palvelu" liiketoiminnan filosofia.

Valitsimme hyvä läsnäolo kanavoida, tiukat tuotantoprosessin täydellinen laadun valvomiseksi. Tutkimus- ja kehitysosastomme jatkuvasti tutkimusta ja kehittää luovia tuotteita jakaa asiakkaidemme kanssa ja kasvaa yhdessä. "Tyytyväisyystakuu" on benchmark palvelumme "ylittää asiakkaiden odotukset" on tavoite palvelua, haluamme tehdä kaikkemme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin ja luoda suurempia, syvällistä yhteistyötä.