DMX512-dekooderi

HX-DMXBM-4CHDMX512 DecoderHX-DMXBM-4CH vahvistaa advanced micro ohjausyksikkö, se voi saada DMX-512 standardi digitaalinen ohjaussignaali, joka on kansainvälisesti laajalti käytetty. Se muuttaa signaalin i

Tuotetiedot

HX-DMXBM-4CH
DMX512-dekooderi

HX-DMXBM-4CH vahvistaa advanced micro ohjausyksikkö, se voi saada DMX-512 standardi digitaalinen ohjaussignaali, joka on kansainvälisesti laajalti käytetty. Signaali muuttuu PWM ohjaussignaali kytkemään LED-lamppu. Se voi myös muodostaa DMX digital konsolin vaihtaa valon tai kunkin dynaamisen vaikutuksen. Lisäksi kun dekooderi ei ole liitetty DMX-konsolilla, se voidaan synkroninen ohjaimena. Toisin sanoen voit määrittää synkronisesti dekooderit ja LED-valot.

Tuotteen ominaisuus

ÉPäivämäärä DMXBM 4CH on jatkuva jännite dekooderi, hyväksyä kansainvälinen suosittu DMX512 standardi digitaalinen ohjaus signaalin, muuntaa sen PWM signaalin ajaa soveltaa eri vakiojännitteellä LED-lamput, kuten RGB LED-moduuli, valot ja string valot LED-lamput.
●DMX dekooderi ohjataan DMX master ja dekooderi liittää signaalin linja edelleen laajentaa kanavat asti 512, lopulta voi saavuttaa enemmän muutoksia käytännössä.
●Except manuaalinen asettaminen osoitteen DIP-kytkin, se on myös voidaan määrittää osoite automaattisesti, kun kaikki dekoodereiden DIP vaihtaa kaikki "0".
●If ei master DMXBM dekooderi myös voidaan synkronoida ohjain, ne kaikki synkronoida työn yhteydessä RJ45 sync-WC-järjestelmänä.
●When käytetään yksin, DMXBM voi olla myös normaali RGBW ohjain, 9 tilaa yhteensä.
●In jotta saavuttaa lisää LED-lamput synkronointi signaalin toistin voidaan.
RGB kanavia ●There tuotos, joka mahdollistaa Maksimivirta 4A.
●2-vuoden takuu.

Tekniset parametrit

Käyttölämpötila

-20-60 ℃

Virtalähteen jännite

DC12 ~ 24V

0utput

4 kanavaa

Yhteyden tila

yhteinen anodi

Ulkoinen ulottuvuus

L164 * W65 * H40 mm

Pakkauskoko

L183 * W82 * H60 mm

Nettopaino

360g

Bruttopaino

410g

Lähtö harmaa

RGB 256 milläkin

Lähtövirta

< 4A(each channel)

Lähtöteho

12V: < 192W 24V: < 384W

Rajapintojen eritelmiin

Suuntaan käytettäväksi

Tämä tuote on DMX512-protokolla ja yhteensopiva autoindex käsitellään ja manuaalinen laitoksen osoite.
1. kunkin universal DMX ohjain vie 4 DMX osoitteessa. Se hyväksyy 2 tavoin koodi kytkin perustamaan osoite. Antaessaan autoindex käsitellään kaikki kytkimet ovat "off" tila. Hyväksyessään koodi vaihtaa osoite 10 bit(FUN) on "off" tila ja muut 9 bittiä arebinary arvo koodi kytkin, jota käytetään määrittämään DMX alkaen koodi. Ensimmäinen vähän on alin bitti ja yhdeksäs on korkein bitti. Joka määrittää 511 koodit. DMX alkaa osoitekoodin on 1 – 9 vähän summalle. Jos Siirrä alas yksi vähän koodi kytkin ("ON" asetettu "1"), voit saada vähän placevalue. Jos Siirrä ylös (asento "0"), placevalue on 0. Esimerkiksi: Jos haluat perustaa DMX alkaen koodi 73, sinun pitäisi liikkua 7, 4 ja 1 pala koodi kytkin "1" ja muut "0", niin placevalue summa 1-9 bit on 64 + 8 + 1. Toisin sanoen DMX512 alkaa osoitekoodin on 73. (Kirjeenvaihto soittaa koodi kanta on seuraava)
Valitseminen kanava Dial-line Package(DIP)-kytkin:

1. esimerkki 1:

Kuten kuva 1, perustaa alkaen koodi 37, DMX pitäisi siirtää alas 6, 3th, 1-bitti "1", toiset "0". Sitten placevalue summa 1-9 vähän on 32 + 4 + 1, on 37.

2. esimerkki 2:

Kuten kuva 2 perustaa alkaen osoitekoodin 328, DMX pitäisi siirtää alas "1", toiset "0" 9, 7, 4-bitti. Sitten placevalue summa 1-9 vähän on 256 + 64 + 8, koska on 328.


Muuta toimintoa suuntaan käytettäväksi

1. testi toiminto:
Signaalin havaitseminen tavalla: kun hauskaa (10) = OFF, ja saa tärkeimmät konsoli DMX512-signaalin ulompien kuorien vihreä merkkivalo twinkle nopeasti. Tällä hetkellä valtion valaisinta ohjataan konsolin. Kun hauska (10) = edelleen, vihreä merkkivalo nopeus hidastaisi. Tällä kertaa valtion valaisinta ohjataan osoitteellinen kytkin. Kun "Hauskaa" = "ON", kuten kuva 3 testi-toiminnon:
1-9 sammuttaa: musta
Kytkin 1 = ON: punainen
Kytkin 2 = ON: vihreä
Kytkin 3 = ON: sininen
Kytkin 4 = ON: keltainen
Kytkin 5 = ON: All right
Kytkin 6 = ON: Flash
Kytkin 7 = ON: jumpy muuttaminen

Kytkin 8 = ON: kaikki väri vähitellen muuttuu
Vaihda 9 = ON: virtaa

2. speed valinta jumpy muuttaminen ja vähitellen muuttaa:
Kun hauska (10) = edelleen, ja 6 tai 9 vähän on "ON", kytkin 1-5 ovat saatavilla luokan nopeus. On olemassa 6 arvosanoja altogether.1-7 sammuttaa: 0 arvosanoja nopeudet
Kytkin 1 = ON: 1 luokan nopeudet
Kytkin 2 = ON: 2 lajikkeiden nopeudet
Kytkin 3 = ON: 3-asentoinen nopeudet
Kytkin 4 = ON: 4 laatuja nopeudet
Kytkin 5 = ON: 5 laatuluokat nopeudet

Kuten kuva 4, kun kaikki kytkimet ovat "ON" samaan aikaan enemmän arvoa on otettu lopulliseksi. Dekooderi on virtaava testi toiminto. Portaaton nopeus on 5. Lisäksi, kun signaalin merkkivalo (vihreä) vilkkuu hitaasti, se toimii sisäänrakennettu ohjelma tehokkuutta dekooderi. Kun dekooderi vastaanottaa DMX-signaalin, signaalin osoitin vilkkuu nopeasti.

Tyypillisiä käyttökohteita

Tuotetietojen tilauksen

Tuotteen nimi

Nimikkeen numero

DMX512-dekooderi

HX-DMXBM-4CH

Hot Tags: dmx512 dekooderi, valmistaja, toimittaja, tehdas, yritys
Tutkimus

Saatat myös pitää