Etusivu > Alan tuntemusta > Sisältö

4 Vinkkejä löytää paras paikka LED nauhat/teipit

Jul 16, 2016

LED nauhat/tape on uskomaton tapa tuoda valaistus paikkoihin koskaan ajatellut mahdollista. Lyhyt pituus, matala profiili suunnittelu ja yksinkertainen liimalla tuki tuo valikoima mahdollisuuksia jos LED nauhat/tape asetettu. Mutta yrittää löytää täydellinen paikka Aseta nauhat nauha voi olla vaikeaa. Laihtuminen tapahtuu mahdollisimman kevyt LED-nauhat ja välttää kriisipesäkkeisiin eri vaihtoehtoja voi olla jäljellä vaikeita ja saavuttaa.

Neljä vihjeitä ehdottaa:

1. kun nauhat/teipit, ymmärtää, mitä alueella on kännissä. Ennen kuin kiinnität LED-liuska pysyvästi kaikilla pinnoilla, koota nauhat on oikeus nähdä miten strip/tape ylös. Sitten pitää sitä, jos se tarvitsee mennä väliaikaisesti teipillä tai saanut toisen parin kädet kestä nauhat. Suuri takaisin nauhat on tarpeeksi kirkas ja syttyy haluamasi alue. Jos valo on liian kirkas, liittää tai ostaa LED himmennin eli ohjain, jotta kirkkautta alas. Ja voit säätää staattinen värivaihtoehtoja ja erilaisia dynaamisia muutoksia valaistus vaikutuksia kautta langaton Hipaista kaukosäätimellä. Ja asiakkaat todellisen tarpeen mukaan se voi suorittaa jumpy muuttaminen, vähitellen muuttaa strobe flash ja muut vaikutukset muuttuvat.

2. Etsi, minkä kannan projektin valoa oikeaan suuntaan. Vaikka LED nauhat/tape on sijoitettu väliaikaisesti paikka, kävellä ympäri nauhat/tape nähdä, jos it-hankkeiden valo suuntaan tarvitaan. Jos LED nauhat valo hankkeiden väärään suuntaan varovasti irrottaa nauhat ja pyöritä hitaasti kunnes valo paistaa oikeaan suuntaan nauhat, kiinnitä tilapäisesti. LED strip valot on 120 astetta avautumiskulma säädettävä valaistus. Suuntaa valoa voidaan ohjata muuttamalla kulma pinnan sen markkinoille.

3. välttää kriisipesäkkeisiin asettamalla LED nauhat kohtisuorassa pinnoista. Esimerkiksi kun LED strip asetetaan takaisin seinää vasten kaapin alapuolella LED erikseen projekti pinnalla vieressä nauhat LED valo ei ole riittävän etäällä päällekkäin. Tämän välttämiseksi Pyri asettamaan LED strip valo vähintään 1 tuuma pois kohtisuora pinnalta. Jos tätä ei voida välttää, käytä kevyt diffuusori luoda lineaarinen merkkivalo näyttää samanlainen loisteputken valo.

4. paikka LED-liuska, jossa et näe sitä. Kun huolellisesti päätettäessä alueen LED-valo syttyy, tarkista, että nauhat ei näy, saattaa nauhat näkyvä alue voi olla häiritsevää. Jos LED-Nauha näkyy, pieni tai laudaksi tai siirtää nauhat edelleen sisäänpäin mielletään alueelta. Jos liikaa heijastavia pintoja, kuten peilit ja chrome pintojen avulla alumiini LED profiilit diffuusorit valmis vaikuttavampia.

Toivottavasti näitä neljää vinkkejä ovat hyödyllinen projektin.