Etusivu > Alan tuntemusta > Sisältö

6 avainkohdat valita korkea QualityLed nauhat

Jun 20, 2016

Monet asiakas meiltä pyytänyt hyvä toimittaja led nauhojen yhteensopiva korkean laadunLED-ohjain andamp; himmennin.

Koska he ostivat yleensä huono laatu led nauhat.

Nyt haluaisin jakaa 6 avainkohtia valita laadukkaita led nauhat silmäsi.

1. check solder yhteinen. Säännöllinen led nauhojen valmistus käyttää SMT automaattista konetta käyttää juotteen tahna ja ulkonäkökin muuttuu prosessi. Siksi juotos led nauhat nivelet ovat tasaisia ja juottaa määrä ei ole paljon juote nivelten kaaren FPC-pad johti elektrodi. Muut valmistajan nauhat juote määrä epätasainen, piste wrap hitsaus jalat, on myös eriasteisia tin vihje tulee näyttöön, joka on tyypillisiä ilmiöitä manuaalinen hitsaus.

2. Tarkista FPC-laatua. PFC talletetaan valssatut kupari ja verhottu kuparia, valssatut kupari yhteydessä kokonaisuutena voidaan mielivaltaisesti kaareva taittaa ilman hitsausta levyn irtoaminen ilmiö. Verhottu kuparifoliolla ulkonevat, jos ottaa tarkemmin, voi ihailla kosketinlaattoja ja FPC。 Jos taivutus liian monet, ilmestyy juottaa alusta pois, liian korkea lämpötila aiheuttaa hitsaus pad pois.

3. Tarkista led nauhat puhdas tason pintaan. Jos se tuottaa hyvä SMT kone, pinta puhtaus on erittäin hyvä, näe mitään epäpuhtauksia ja tahra. Toiset nauhojen pinta on tahroja ja FPC pinta on jäljellä flux ja tinan kuona.

4. Tarkista pakkauksesta. Normaali led nauhat käytetään anti-staattinen Bad muovilevy. Muovi roll on. Toiset ovat vain käyttää hopea tai valkoinen normaaliin laukkuun ilman antistaattinen toimintoa muovi roll on recovery C tasolla.

5. otsikko. Normaali led nauhat merkintöihin tietoja on täynnä teknisiä yksityiskohtia ja tuottaa päivämäärä, sertifiointi. Toiset ilman näitä tietoja tai tietoja täysin väärin.

6. liima. Normaali led nauhat käyttö aito 3M liima, joka on tuonti Yhdysvalloista, yleensä keltainen tarra. Toiset käyttää apina versio liima, toimia ei yhtä hyvin kuin USA 3 M, yleensä valkoisiin.