Etusivu > Alan tuntemusta > Sisältö

Älykäs LED-valaistus LED-ohjain

Jun 18, 2016

Led valaistus kehittyessä älykkäät led-ohjain ja led diver tarve on kasvamassa. Lisäämällä älyä LED-valaistus on muuttaa LED sukeltajat funktiolla osaksi mikro LED diver tai Ohjelmoitava logiikkaohjain.

Luminesenssi laatu on erittäin tärkeää, että monet valaistus laite, lukien kaupallisiin näyttö näyttö ja viihde valaistus. Kolme merkittäviä tekijöitä, jotka vaikuttavat LED esitys on ero valmistus, lämpötilan ja kiinnipalamista.

Ero valmistus

Tuotos eri eristä LED on suuri muutos. Koska valmistus ero luminenssi laatu on ero, jos LED osia eri vaikka tuotteiden linjat ovat samoja. Älykäs LED-ohjain tietokone voi säätää ja kompensoida eron.

Lämpötila

Led on lähtö vaihtelevat lämpötilan muutos. Kompensoimaan tätä järjestelmä on anturi säätää lämpötilaa. Mikro-ohjain lukea tietoja anturi säätää LED-sukeltaja. Näin ollen väri ja valovoima on Kalibroi dynaamisesti.

Burn-in

Burn-in LED vaikuttaa laatuun luminenssi, jolloin muutos väriä. Esimerkiksi punainen LED on nopeasti polttaa-in kuin sininen LED. Väri tuotetaan tietty teho tai PWM taajuus siirtyy ajan myötä. Älykäs valvoja pitää kiinnipalamista ja säädä väriä käyrät. Tällöin kirkkaus pitää sama koko elinkaaren LED-järjestelmä.

Sanalla sanoen älykäs LED-ohjain luoda enemmän korjattavissa valaistus