Etusivu > Alan tuntemusta > Sisältö

Monen vyöhykkeen Wifi-ohjaus ratkaisu Led valaistus

Apr 28, 2016

Kodin valaistusjärjestelmä on tehokkaampi ja käyttöliittymä entistä humanisoitu. Monen alueiden valvontaa, joka saavuttaa valvoa kunkin alueen valaistus vaikutuksia itsenäisesti. Se voi olla jopa 10 erilliseen alueeseen korkeintaan. Yhdistetään WIFI teknologian tekee valvoa on kehittynyt, älykäs ja kätevä. muokata kuvia alueelta kuin ideasi, voidaan liittää reitittimen kautta älypuhelimien android- tai apple järjestelmä tai tabletti perheen kanssa, asenna vastaava ohjausohjelmisto muutosta LED-valot. HMW WIFI V02 voidaan käyttää himmennin, CT, ja RGB-ohjain, tarvitsee vain valita oikea ohjausliittymä ohjelmisto. sitä käytetään eri valot, ohjaukseen, kuten RGB LED strip valot, LED-moduulit, LED downlight LED valot ja niin edelleen. Jos donand #39; t ole mitään mobiililaitteisiin valvova ohjelmisto käsillä, myös avulla voit 2.4G RF monen alueilla kaukosäädin hallintaansa. Tämä malli on suunniteltu sekä jatkuva jännite ja jatkuva nykyinen led-valot. On todella älykäs.

Ominaisuus:

1. ohjaus, johti nauhat (jatkuva jännite johti valot) andamp; katto valo/alas valo/paneeli valo (jatkuva nykyinen led-lamput) samaan aikaan tai yksittäisen ohjausobjektin yksi Mobile.

2. ja 3 1(RGB,CT, Dimming) apple/android-ohjelmisto. Yksi laite puku eri valaistus sovelluksen kohtaus, erittäin joustava.


3. yhteensopiva reititin.

4. enintään 10 valvontavyöhykkeillä.

5. vain APP käyttöliittymä, helppo operaatio.

Värikäs/RGB käyttöliittymän väri lämpötila/CT käyttöliittymä himmennin/HIMMEÄ käyttöliittymä

Sovellus