Etusivu > Alan tuntemusta > Sisältö

Led valaistus kehittäminen

Jul 23, 2016

Hehkulamppu vähitellen historia LED-valaistus on tullut tavallisille ihmisille koteja. LED-valaistus, sen energiaa säästäviä ominaisuuksia saada enemmän ja enemmän tunnustusta maailmanlaajuisesti.

Edut LED-valaistus on erittäin merkittävä ja LED-lamppu on korkea valotehokkuus ja pitkä käyttöikä, ja valoteho pääsee 2,5 kertaa loistelamppu ja 13 kertaa hehkulamppu. Energia kriisi ja lisätä tietoisuutta energiansäästö, niin että lähtökohtiin LED valaistus maailmanmarkkinoilla yhä kirkas. Markkinoiden ja sääntelyn dual stimulaatio nimissä koko maailmanlaajuinen LED teollisuuden kehittyi nopeaan kasvuun.

Maailmanlaajuista energiansäästöä ja päästöjen vähentäminen ääni on kohoavat ja korkeampi, paitsi edellä useita LED-valaistus teollistui maat ja alueet, muut maat LED tuotteiden kysyntä kasvaa.

Tällä hetkellä LED-valaistus Kiinassa kehittäminen on täydessä vauhdissa, yritysten alueelle lukumäärä kasvaa suorassa linjassa, seurauksena äärimmäisissä markkinaolosuhteissa kaaos. Miten parantaa tieteellisen ja teknologisen sisällön LED-valaistus, vähentää kustannuksia, tulee yrityksen tulevaisuuden avain.