Etusivu > Alan tuntemusta > Sisältö

LED himmennys tekniikan yleiskatsaus

Dec 27, 2016

Himmennys on merkittävä suunta LED kuljettaja teknologiakehitys. On 2 tapaa ymmärtää himmennys teknologian näkökulmasta, jotka ovat PWM ja Triac. Triac on enemmän etuja vaihdettavissa-projektissa. Mutta PWM tapaa ihmisen LED himmennys vaatimus tarkkuus, tehokkuus ja hellyyttä paremmin. Joten suunnittelu adjudgement on eri kesken eri periaatteella.

On 3 erilaista tarvitsevat himmennys: 1. tarvitsee toiminnon säätö rivistä, esimerkiksi sisäänkäynti, kokoushuone ja niin edelleen. 2. heijastus elämäntapa ja elämän comfortability, joka ei vain voisit säätää kirkkaus mukaan ympäristön, mutta myös voi folio tunnelma. 3. tarvitsee ympäristönsuojelua ja energiansäästöä, välin on uusin tarvitsevat "Energy Star". Energiansäästö on Viimeisin merkittävä etu ja tärkeä perusta hallitus antoi politiikasta, jolla edistetään teknologian soveltamisen. Jos himmennys tekniikkaa käytetään päivittäin valaistus, se pelaa enemmän energiaa säästäviä etu LED valaistus.

On 3 tapaa LED säätämisen markkinoilla tällä hetkellä: 1. lineaarinen himmennys; 2. Triac himmennys; 3. PWM himmennin. Kolmella tavalla on etunsa ja haittansa. Lineaarinen himmennys pääasiassa perustaa yksinkertainen jännite erotteluperiaatteen. Etuja sovellus on yksinkertainen ja häiriöttä. Ja haitat eivät ole vain jäykkä ja tehoton, mutta myös tekee valkoinen valo LED vastapainoksi keltainen valo joskin hidasta LED sähköisen nykyinen. Lisäksi siellä olla ylikuumentunut vuoksi jännite erillään.

Triac himmennys on laajalti käytetty himmennys way hakemuksen hehku- ja energiaa säästävät lamput tällä hetkellä. Sen toimintaperiaate on syöttää jännitteen aaltomuodon kautta johtuminen kulma kun leikkaa aalto, mikä sivuaa lähtö jännitteen aaltomuodon. Sivuaa periaatteen soveltaminen voi vähentää lähtöjännite RMS vähentää tavallinen kuorman (resistiivinen kuorma) virta. Edut Triac himmennys on tehokkuuden ja vakaa. Mutta perusta toimintaperiaate, joitakin haittoja design sovellettuna. Kuten kuorma paljon valtaa, johtuminen kulma tulee helposti epävakaa ja lähtö waveform on epätasainen, jolloin tärinää ja piikkarit tapahtuu. Epävakaa tuotos tekee LED vilkkuvat. Edellinen hehkulamppu syy ei ole välkyntä on siksi lineaarinen lastaus ja työskentelee nykyisen normaalisti jopa 50mA. Niin Triac himmennin markkinoilla tällä hetkellä joka sopii hehkulamppu ei sovi LED-tuotteiden. On tarpeen parantaa sopivaksi LED ominaisuus.

LED-valo markkinoilla hyvä korvaava mahdollinen lähtökohta kassajärjestelmän valmistajat lähinnä mieluummin Triac. Koska he tarkastella kätevästi lamppujen korvaaminen näkökulmasta. On LED himmennys tuotteet perustuvat Triac, ja ne on myös optimoitu tehokertoimen parantaminen (PFC), tarkka tuotos, laaja valikoima, värinätön ja niin edelleen. Kuitenkin on yleisesti hyväksyttyä, että teknologia on vain siirtymäkauden teknologiaa: Triac on suunniteltu hehkulamppu LED sopeutua Triac, joka rajoittaa LED himmennin teknologian kehittämistä ominaisuudet ominaisuuksiltaan.

PWM dimming tekniikka pidetään tällä hetkellä lupaavimmista LED dimming tekniikka. Vaikka Pulssin leveys PWM dim on tarpeen säätää muita Pulssin leveys säätö signaalilähde. Muuttamalla tulo pulssi signaalin duty cycle moduloida LED ajuri siru power FET gate ohjaussignaali siten, että tarkoituksena mukauttaa nykyinen LED. PWM alentaa: 1 3 etuja. valkoinen valo LED kompensoivat ajo nykyisen koon, joka on puute lineaarinen himmennys värilämpötila. Ja PWM alentaa ei ole ongelma; 2. PWM säätötarkkuuden on paljon suurempi kuin lineaarinen himmennys; 3. pohja PWM digitaalinen himmennys on paljon pitkän aikavälin teknologian expansibility on parempi kehittämiseksi tulevaisuudessa älykäs LED tekniikka yhdentyä.