Etusivu > Alan tuntemusta > Sisältö

Miksi TRIAC himmennin olevan autio?

Jul 25, 2016

Tällä hetkellä useimmat semiconductor toimittajat tukevat käynnistää LED himmennys diver TRIAC säätämisen vuoksi kuluttajat mukavuutta, vaikka tällaista himmennys menetelmää ei ole erinomainen suorituskyky-toiminnolla.

Nykyään suurin osa perheen Euroopan ja Amerikan markkinoille mieluummin himmentää hehkulamppu jäseneltä TRIAC himmennin. He toivovat, hehkulamppu korvataan suoraan ilman rewiring LED-valot ja niiden muutoksista olemassa perustavanlaatuinen palveluja.

TRIAC himmennin kielteisesti vaikuttavat 5 näkökohtia LED-valot, se ei ole erinomainen menetelmä säätämisen.

Kielteistä vaikutusta ensimmäinen kappale: himmennin TRIAC vahingoittaa väistämättä valta tekijät. Power tekijät vähenee, kun kirkkauden säätää syvästi himmennin TRIAC kirkkaus menetelmä on leikkeen aalto, joka vaikuttaa koko sähköverkon laatu.

Toinen osa vaikuttaa kielteisesti: TRIAC on johtanut EMI puutumme.

Eli negatiivinen vaikutus: TRIAC on johtanut valtaa koko valoon muuntokurssin. On alle 20 prosentin kirkkautta säädettyinä syvästi.

Neljäs osa kielteistä vaikutusta: TRIAC himmennin ei vastaa LED-valot, jotka aiheuttavat valot flash ja vaikuttaa käyttäen kokemus. Samaan aikaan kuluttajien terveyttä on vaurioitunut.

Negatiivinen vaikutus viides kappale: TRIAC himmennin on johtanut THD ongelma. Kun kansainväliset energia-alan standardi alkaa vaatimaan vakava THD normi. Esimerkiksi EN61000-3-2.

Sanalla sanoen ei ole hyvä valinta LED-valot himmennettynä TRIAC himmennin.