Etusivu > Uutiset > Sisältö

Himmennettävä ja himmennettävä LED-lamput

Dec 08, 2015

Monet jälkiasentaa LED lamput myydään kaksi versiota; himmennettävä ja Pienloistelampuille. Sinun täytyy valita oikea valaistus-piirissä.

Useita vuosia valmistajat ovat ottaneet käyttöön markkinoille perimmäisenä tavoitteena korvata hehkulamppu LED-Valaisimet ja CFL lamput. Nämä lamput suunnittelu on kehittynyt hyvin yksinkertainen Pienloistelampuille ratkaisuja, hienostunut, mutta kallis himmennettävä ratkaisuja, sitten lopulta enemmän hinnoittaa tehokkaasti himmennettävä ratkaisuja.

Himmennys LED-lamput säästää energiaa ja muuttaa ulkoasu ja tunnelma tilaa. Voit himmennettävä LED-lamppu-himmennettävä piiri. Älä käytä Pienloistelampuille lamppu on himmennettävä piiri koska se voi aiheuttaa vahinkoa lamppu ja tai piiri. Olennainen lamput merkitty selvästi himmennettävä tai Pienloistelampuille pakkaukseen ja lamppu.

Useimmat himmentimet asennettu tänään tarkoituksena on käyttää suuritehoiset piirejä ajaa perinteiset hehkulamput, jotka olivat kaikki melko yhtenäinen ja himmennettävä jännitteen muutosta. LED-lamput ovat toisaalta Virransäästö- ja monimutkaisempia. LED-lamppu on solid-state tuote, joka on rakennettu mikropiiri (kutsutaan kuljettaja) vie suurjännite-AC syöttö nykyisen ja muuntaa sen matalajännitteisen Tasavirran LED-asemaan. Lisäksi kuljettajan tekniset tiedot eivät ole yhtenäisiä koko LED teollisuuden.

Ne ovat erilaisia himmentimet asennettu kodeissa ja toimistoissa eri eritelmien (resistiivinen, huipputekniikkaa ja perään reunan ja sähköinen). Joten käytettäessä uudet LED lamput nykyisten himmentimet on vastaava vanhan teknologian uusi joka voi olla haastavaa.

Vanha ja uusi

Himmennettävä LED-lamput ohjain saattaa toimia monenlaisia himmennin, mutta eivät kaikki, esimerkiksi LED-lamput yleensä ennemminkin paremmin perään reunan himmentimet johtavien himmentimet, mutta nykyisten himmennin voi olla pienin kuorma, joka on liian suuri LED-lamppu esim 60 w hehkulampun voi käyttää himmennin, joka on pienin kuorma 25W korvaaminen LED on teho 6.5W - alle tarvitsema himmennin. Oma LED säätimet on hyvin alhainen pienin teho.

Himmennys kokemus voi olla eri LED. Kaiken kaikkiaan himmennys suorituskyvyn LED säännellään LED kuljettaja-siru-valmiudet ja yhteensopivuus himmennys piiri. Koska on olemassa valtava määrä mahdollisia yhdistelmiä valaisimet ja himmennin, on, ole mahdollista saada LED-lamppu, joka toimii kaikissa himmennys ympäristöissä.

LED on tällä hetkellä himmennys alarajan kuin hehkulampun-LEDit tällä hetkellä hämärä laskee noin 10 prosenttiin koko valoteho filamentit voi mennä 1-2 %.  Matalajännitteisen transformers käytetty MR16 12V valonheittimet myös lisää

Mitä tapahtuu, kun himmennin on ristiriidassa LED-lamppu?

Monet LED-lamput mainostetaan Pimennettävä, mutta todellisuudessa monet heistä on unimpressive vaihtelevalla tuloksia riippuen himmennin käyttää ja lastaus piiri. Joissakin tapauksissa LED-lamppu on ottanut pois rasiastaan ja asennettu huoneen kanssa himmennin vain huomatakseen vilkkuminen ja epätasainen säätö valotehoa.

· Flickering - lamppujen vilkkua (voi myös tapahtua Pienloistelampuille lamppu käytettynä)

· Drop-out - ei valoa näy asteikon päässä

· Kuollut travel - himmennin säädettyinä ei on ei vastaavia heilahdus valoteho (valo voi himmennä hyväksyttävälle tasolle)

· Ei smooth - valoteho voi ei mennä himmenee kirkas lineaarisesti

· Useita lamput - kysymyksiä voi osoittautua useita valaisimia lisättäessä

· Vahinko tai vika - LED-ohjain piiri tai LED on vaurioitunut tai ei.

· Kuorman alla vähintään - eksponentti ahdata LED-lamppu on himmennin vähimmäisvaatimusten

· Seka malleja eri malleja LED on todennäköisesti eri ajurit -, koska kuljettajat käyttäytyvät eri tavalla tämä voisi johtaa himmennys kysymyksiä.

Mitä voin tehdä dimming LED-lamput?

· Mieluiten päivittää himmennys piiri laadukkaita himmentimet suunniteltu LED - helppo tehdä uusia LED laitoksia. Tämä on hyvä investointi LED-lampun eliniän.

· Varmista, että ostat oikean himmennettävä tai Pienloistelampuille LED tyyppi piiri

· Käyttö yhteensopiva himmennin

· Muutoksen circuit päässä himmennys kuin himmennys jos ei käytetä paljon

· Poistaa transformers käyttää 12V MR16 valaisimet ja muuntaa 240V GU10 lamput saman sopiva muuttamalla lampun pidike (pitäisi suorittaa sähköasentaja)

· Sinun kannattaa harkita ostaa sama malli ja merkki LED-lamppu kaikki liittimet alueella huone (kaikki on sama kuljettaja)

· Olisi myös hyvä idea ostaa varaosat - LED-tekniikkaa (kuten muiden tekniikoiden kanssa matkapuhelimet) parannetaan ja muuttuvat jatkuvasti.

Tärkeintä on: Ota yhteys pätevään sähköasentajaan muuttaa piiri.