Etusivu > Uutiset > Sisältö

LED-ohjain on keskeinen innovaatioiden kehittäminen

Jan 14, 2016

Esipuhe:
LED ohjain teollisuuden matkan kaukana, myös hyvin tumma, donand #39; t tietää, jos tämä menee, on menetetty. Mutta jos tässä vaiheessa donand #39; t ansaitsevat kaiken kehityksen aina pysyvät paikoillaan, kunnes hajoamista. Kaupungissa todayand #39; s nopean taloudellisen kehityksen yhä useammat yritykset tajusi merkitystä innovaation, innovoinnin yrityksen välttämätön ei ole väliä kuinka loistava tuotteiden sielu on myös on andquot, dateandquot; tai andquot; universalandquot; päivä! Vain jatkuvan innovoinnin läpimurto jakaa jing thorn, aina eteenpäin.

Toinen kilpailu hengissä
Kiinan kotimaisen LED ohjain teollisuuden kehitystä vaikka vain pian, mutta kilpailu on erittäin kovaa. Guangdongin maakuntaan nojautuu meren rannikko kaupunki on myös maakunnan special talousvyöhykkeellä, elektroniikkateollisuuden Viimeisin kehitetty, LED-ohjain täällä saada nopea kehitys, samaan aikaan on myös kaikkein kilpailukykyisin me vain kautta jatkuvasti innovaatioita muuttuminen siten, että se parantaa kilpailukykyään. LED ohjain yritykset pitäisi vahvistaa ammatti- ja teknisen henkilöstön koulutus muodostaa korkea tasainen ja luja randamp; d team; Olisi aktiivisesti rakentaa suotuisa ympäristö, edistämisessä olemassa olevan teknologian vapautettu, edistää innovatiivisia lahjojaan virtausta yritykseen ja vahvistaa lahjakkuutta kannustavan mekanismin.

Kolme, innovaatio ja eri nimiä
Teollisuuden LED-ohjain ja LED kauko-ohjausjärjestelmä jne. LED kaukosäätimen nykyjärjestelmä olisi jatkuvasti vahvistamaan tukevia kehittämishankkeita ja uusimpaan tekniikkaan liittyvän tutkimuksen keskeinen ydinosaamiseen. LED alan kilpailua, avain on kilpailun ydinosaamiseen. LED kauko-ohjausjärjestelmä maassa patenttihakemus määrä on vähemmän, siis, on lisättävä investointeja tieteen ja teknologian LED epitaksiaaliseen kauko-ohjausjärjestelmä, siru tutkimusta ja kehitystä. Samaan aikaan vahvistaa immateriaalioikeuksia, patentti data palveluympäristö rakentaminen, parantaa teollisuuden yrityksiä nopeuttaa teknologista innovointia innostusta ja motivaatiota, tehdä ydinosaamiseen edistää alan nopean kehityksen tärkeä moottori.
Drum kuivausrumpu mesh vyön kuivausrumpu yhden rummun kuivausrumpu kolme palaa spray kuivausrumpu hiiliuuni cyclone generaattorikaasu generaattori