Etusivu > Uutiset > Sisältö

Virransyötön sähköominaisuudet ja käyttää ympäristöä

May 07, 2015

A koskaan asentaa virtalähde korkean lämpötilan ympäristöissä.

B mahdollisimman läpi lämmönsiirron lämpöä kolmella tavalla:

• Asennuksen aikana, luo tilaa avoin, altistuvat mahdollisimman paljon niin, että ilma virtaa, kun asentaa sisällä laatikko, laatikko tulisi mahdollisimman suuri ja ylhäällä ja alhaalla, edessä ja takana, vasemmalla ja oikealla symmetrinen avata reikiä että ilma virtaa, parannettu konvektio ja näin saavuttaa jäähdytys tunnelma.

• Kun asennat virtalähteen mahdollisimman virtalähde on suurempi peltiä on vähennetty lämmön johtuminen metallilevy osittainen Heat power ja sitten, käyttäen metalli jäähdytyslevyjen, siten, että vähentää lämpötila virtalähde. Välttää virta suoraan sieni, puuta ja muita aineita ei edistä lämmönsiirto

Jotta pitkän elämän voima, on vähennettävä mahdollisimman paljon virtalähde käyttölämpötila. Kannalta tiettyihin käyttötarkoituksiin, koska ympäristön rajoite ei ole paras mahdollinen, kun asennettu lämmön siirto järjestelmä tuottaa mahdollisuuksien mukaan kaikki kolme tilaa lämpöä siirtää jäähdytykseen, power supply käyttölämpötila normaali voivat hyötyä virtalähde eloon, muuten se lyhentää virtalähde, tai jopa vahingoittaa virtalähde.